2 Brothers on the 4th Floor is een Nederlandse eurodancegroep, die in de jaren negentig van de twintigste eeuw haar succesperiode beleefde. De groep had succes in landen als Nederland, België, Duitsland, Tsjechië, Noorwegen, Finland, Zuid-Afrika, Chili, Israël, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. 2 Brothers on the 4th Floor wordt vertegenwoordigd door rapper D-Rock en zangeres Des’Ray.
Naast de bekende Skopje dj’s zal ook dj Feike van de Berg, met bekende hits uit de 80’s 90’s en 00’s , de hal van Kuil Banden te Engelbert op zijn grondvesten laten schudden. Feike, bekend van SLAM FM, Radio 538 en tegenwoordig Radio Continu laat geen dansvloer leeg.
“The Finest” is een Allround Coverband met een combinatie van passie voor party’s en door hun professioneel muzikaal vakmanschap is het vuur aan en gaat compromisloos het dak er altijd af! Muzikale kunde en klasse of niet: het is gewoon altijd dikke party met de ritmesectie van 4 strakke mannen en 2 ijzersterke stoer & sexy stijlvolle zangeressen.