Persbericht

Hoogezand-Sappemeer: 5 oud bezoekers te weten Friso Bischoff, Geert Strabbing, Tonny Bloem, Johan Duzink en Riemer Veldkamp van “de Blokhut” te Sappemeer uit de jaren 70 en 80 hebben het initiatief genomen, na ca 40 jaar een grootse Reünie te organiseren.

Oprichter van o.a. de Blokhut, Ome Jaap Milius was in die jaren een begrip in Hoogezand Sappemeer en wijde omgeving, tevens was Jaap Milius (overleden op 21-04-2004) oprichter van het Centrum Theater te Sappemeer, waarin vele zeer bekende nationale en internationale artiesten en bands acte de presence gaven waaronder bijvoorbeeld Cliff Richard, Cuby and the Blizzard, Golden Earring, enz.

Als eerbetoon aan Jaap Milius willen de initiatiefnemers een reünie voor alle oud Blokhutgangers uit de jaren 70 en 80 organiseren op zaterdag 28 maart 2020 in Muziekcafe de Tibbe, Kees de Haanstraat 73 te Sappemeer. Toegangskaarten voor de reunie zijn uitsluitend in de voorverkoop verkrijgbaar. De muzikale omlijsting tijdens de reünie zal verzorgd worden door oud blokhutgangers, de Double Kingband die samen met dj’s van Stichting Skopje Harkstede passende Blokhut muziek zal gaan verzorgen.

De eventuele netto opbrengsten (bijvoorbeeld van de entreegelden welke € 6,00 per persoon bedraagt) zal worden besteed aan een goed doel of instelling in de gemeente Midden Groningen, er wordt door de organiserenden reeds gedacht aan het Hospice aan de Kerkstraat te Hoogezand, gesprekken moeten hierover nog plaatsvinden met het Hospice.

Muziekcafe De Tibbe Sappemeer